Ahmići U DELIRIJUMU: Asmin objavio PRVU FOTOGRAFIJU Stanijinog i njegovog doma - Privatan bazen i raskoš svuda

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 13:35

Ahmići U DELIRIJUMU: Asmin objavio PRVU FOTOGRAFIJU Stanijinog i njegovog doma - Privatan bazen i raskoš svuda

Kao iz bajke!
Veza Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića pod lupom javnosti je od samog početka. Starleta Aneli Ahmić u rijaliti "Elita" ušla je nakon priče da je Stanija njoj otela tada već bivšeg muža, te je ovom tvrdnjom navukla veliki gnev na oca svog deteta i njegovu partnerku.
Međutim, nedugo nakon toga, isplivale su informacije koje su bile čista kontradiktornost onome što je Aneli tvrdila donedavno. Asmin i ona nisu bili u vezi već duže vreme, a isplivalo je da čak nisu ni bili u braku.
Uprkos svim Asminovim naporima Stanija je raskinula uz izgovor da ne može da izdrži veliki pritisak javnosti koji je mesecima trpela, ali nakon nekog vremena biznismen je uspeo da potpuno povrati...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STAKLENI ZIDOVI, BAZEN NASRED DVORIŠTA Asmin zida kuću za njega i Staniju, sve pršti od LUKSUZA: "Uskoro će početi radovi"

Izvor: Blic, 23.Mar.2024

Veza Asmina Durdžića i Stanije Dobrojević pod budnim je okom javnosti, a reklo bi se da su oni svoj odnos učvrstili i podigli na viši nivo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.