Ahmićeva tražila od PRODUKCIJE nemoguće, u sve uplela  ASMINA I NJIHOVU ĆERKICU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 11:58

Ahmićeva tražila od PRODUKCIJE nemoguće, u sve uplela ASMINA I NJIHOVU ĆERKICU (VIDEO)

Aneli se, pored odnosa sa novim partnerom, setila da ima dete napolju, te je pokušala nešto više da sazna u vezi ćerkice Nore.

Aneli Ahmić ima jako turbulentan odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem, a iako je dugo čekala da njih dvoje uđu u vezu i budu zvaničan par, izgleda da kad se ostvarilo to nije ispalo sve kako je ona zamišljala.

Kontroverzna učesnica i njeni još kontroverzniji potezi privlače pažnju fanova rijaliti programa konstatno, tako da ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čudi što je njen poslednji "kiks" ostao vrlo ispraćen.

Naime, Ahmićeva je isplanirano sela na čelo stola, blizu Darka Tanasijevića, koji je "elitarima" to veče pravio društvo. Javno je poznato da informacije iz spoljnog sveta treba tamo i da ostanu, i da niko nema povlašćeni tretman što se toga tiče. Ono što je van kapije imanja u Šimanovcima ne ulazi na vrata "Elite".

Aneli inače ovli da se napravi "luda" i misli da pravila za nju ne važe, te je iz Tanasijevića pokušala da "izvuče" nešto što je jako zanimalo.

- Pitaju li baka i deka za Noru? - pitala je Aneli Darka, pretpostavljamo, za Asminove roditelje.

Voditelj je u tom trenutku pričao sa ostalim učesnicima, te je izgledalo da je u prvom momentu nije ni čuo.

- Zanima me jel pitaju baka i deka za Noru - ponovila je Aneli.

U tom momentu, na klipu se jasno vidi da je Tanasijević čuo, te je samo pogledao, a njegova reakcija šokirala je sve. Može se reći da je Darko "odjavio".

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

A post shared by @samo.realno6

Srbija Danas/S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.