Ahmićeva progovorila o TRUDNOĆI sa Janjušem: Aneli obavila tajni razgovor: Bubica sve snimila

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 18:26

Ahmićeva progovorila o TRUDNOĆI sa Janjušem: Aneli obavila tajni razgovor: Bubica sve snimila

On je prvo istakao da mu je velika muza, a onda mu je ona sve priznala.

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš kaže da je Aneli Ahmić njegova muza, nakon što su bili intimni tokom prethodne noći, a ona je već isplanirala koliko dece bi volela da imaju.

- Ženo, ti si me smirila ovde. Znaš li koliko meni to znači. Sad si moja muza - pričao je bivši košarkaš u krevetu, da bi se Ahmićka nadovezala:

- Hoću da ih imamo bar troje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ako se slažeš... Troje dece, i sve bi bilo odlično. Bolje da o svemu tome pričamo nasamo, a ne pred drugima jer neću da shvataju to kako oni žele, pa da pričaju svašta. 

Podsećamo, danas je bio poseban dan za Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, jer su rešili da produže boravak u krevetu i uživaju u ljubavnim trenucima. Njih dvoje su celo jutro proveli u nežnostima i ljubljenju, odlučivši da se prepuste romantičnom trenutku bez žurbe.

Umesto uobičajenih aktivnosti, Marko i Aneli su odlučili da se posvete jedno drugom i provedu vreme u intimnosti rehaba, gde borave od samog početka veze.

Dok su ostali ukućani iskoristili priliku da odu do prodavnice i nabave sve neophodne namirnice za ovu sedmicu, Aneli i Janjuš su ipak izabrali da se posvete jedno drugom i dan provedu pod pokrivačem, gde ih niko ne ometa.

Kako je Janjuš i sam naglasio, vreme u Eliti najviše voli da provodi upravo ovako, sam sa Aneli, dok vode ljubav. Tokom tih aktivnosti totalno zaboravi na spoljni svet i sve ružno što mu se dogodilo.

Ostali takmičari ih nisu ometali, niti posećivali, pa su imali vremena da budu usresređeni jedno na drugo, te su satima razmenjivali nežnosti, govorili jedno drugom koliko se vole i kako će protiv svih ići zbog ljubavi, u koju mnogi sumnjaju, kako u Eliti, tako i van iste.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.