Afera PRSTEN NE JENJAVA - Otac Nenada Aleksića Ša OŠTRO je osudio Mionin postupak, a Krofaku poručio SLEDEĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 13:23

Afera "PRSTEN" NE JENJAVA - Otac Nenada Aleksića Ša OŠTRO je osudio Mionin postupak, a Krofaku poručio SLEDEĆE

Zoran Aleksić Ša dao svoj sud o aktuelnoj drami koja je nastala zbog Mioninog prstena.

Afera "Prsten" trese Belu kuću još od sinoć. Povodom ove drame oglasio se i otac aktuelnog učesnika "Elite", Nenada Aleksića Ša, Zoran Kiza Aleksić.

Ovim putem Aleksić je istakao da bi izabranica njegovog sina Miona Jovanović trebalo da povede računa i da izbegne nošenje spornog prstena s obzirom na to da zna koliko je Ša ljubomoran, pogotovo u kontekstu njenog bivšeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dečka Stanislava Krofaka.

Stanislav Krofak, Mionin bivši dečko se u prethodnim danima dosta oglašavao za medije. On je istakao da bi Nenad odmah napustio rijaliti kada bi se on pojavio na vratima.

Krofak je bio gost i naše emisije, a ceo intervju sa njim pogledajte u videu ispod.

- Nemam neki specijalan komentar, neka uđe pa ćemo videti šta će da se desi. U rijalitiju je sve tako između parova, Neša jeste ljubomoran puno, on uvek voli iz srca i do koske i baš te njegove emocije mu uvek dođu glave. On pravi ispade koji se u rijalitiju mere 5 puta više - prokomentarisao je Kiza.

On se takođe dotakao i dešavanja od sinoć.

- Pogledao sam to ujutru i kada su pitali za prsten, tamo je stvarno glupo nositi nešto što te vezuje za nekoga ko smeta tvom sadašnjem dečku koji je pored tebe. Mislim da je samo trebao da reaguje drugačije Neša, jer je ona rekla da je kupila taj prsten kada je bila sa njim, vidite da u rijalitiju za sekund dođe do svađe zato što se tamo sve duplo meri. Ona zna da je Nenad ljubomoran i trebala je malo da povede računa o tim sitnicama. Ja ne pravdam njegove postupke, ali rijaliti je rijaliti tako da je to možda dobar primer za narod da malo koriguju svoje ponašanje napolju - rekao je otac učesnika "Elite".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.