Afera DNK nema kraj: Lepa Brena svedoči protiv Miroslava Ilića?!

Izvor: Scandal.rs, 29.Feb.2016, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Afera DNK nema kraj: Lepa Brena svedoči protiv Miroslava Ilića?!

Lepa Brena će svedočiti na sudu protiv Miroslava Ilića u slučaju utvrđivanja očinstva njegovog navodnog sina Devina.

Pevačicina prijateljica Mirjana Antonović, bivša ljubavnica “slavuja iz Mrčajevaca”, rešena je da posle urađenog DNK testa u Americi s uzorkom koji je ukrala od Miroslava, analizu uradi i u Srbiji.

Kako je Mirjana ispričala prijateljima, ako Miroslav bude odbio da uradi DNK test, ona će na sud izvesti sve svedoke koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << će joj pomoći u zadovoljenju pravde.

Mirjana zna da u svakom trenutku može da očekuje pomoć Lepe Brene. Kada dođe do suđenja, ona će svedočiti u Devinovu i Mirjaninu korist. Tamo će ispričati sve što zna o odnosu svog kolege i prijateljice. Rešeni su da dokažu da su rezultati iz Amerike, koji su pokazali da je Miroslav Devinov otac 99,9 procenata, pravi“, rekla je Mirjanina prijateljica, prenosi Informer.

Miroslav nije bio raspoložen da komentariše ove navode, ali je njegova supruga Gordana rekla da je za nju i njenu porodicu Brena vazduh.

To stvorenje uopšte neću da komentarišem. Ona je za mene vazduh. Ne interesuje me ni da li je ta Brena učestvovala u tajnom prikupljanju DNK mog muža“, rekla je Gordana Ilić.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.