Advokati, kriminal, sudstvo: Serija 12 reči, ovog vikenda na Superstar TV!

Izvor: Svet plus, 18.Nov.2020, 20:55

Advokati, kriminal, sudstvo: Serija 12 reči, ovog vikenda na Superstar TV!

Advokati, kriminal, sudstvo... Serija 12 reči, ovog vikenda na Superstar TV!  Sam naziv serije označava šifru ili verifikacioni kod za novčanik u kom su kriptovalute, uvodeći sajber biznis u dramu o advokaturi u mreži organizovanog kriminala i sudstva u kojoj sve ima cenu osim poverenja.

Na kanalu Superstar od 21. novembra, stiže nova kriminalistička drama „12 reči“ u produkciji Telekoma Srbija i Public filma, koja će se emitovati svake subote i nedelje od 21 čas. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Sam naziv serije označava šifru ili verifikacioni kod za novčanik u kom su kriptovalute, uvodeći sajber biznis u dramu o advokaturi u mreži organizovanog kriminala i sudstva u kojoj sve ima cenu osim poverenja.

„Serija „12 reči“ je još jedan projekat Telekoma Srbija koji po svom žanru, tematici, odličnoj ekipi, kao i vrhunskoj produkciji može parirati svetskim ostvarenjima, s toga ne sumnjam da će ova serija osvojiti veliku popularnost i obeležiti kraj godine“, izjavio je Vladimir Lučić, direktor za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.