Adrijana Lima u modricama?!

Izvor: NaDlanu.com, 28.Okt.2012, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adrijana Lima u modricama?!

Nakon što se drugi put porodila, Adrijana Lima ne izlazi iz teretane. Koliko joj je bitan dobar izgled, svedoče njene fotografije koje je okačila na Tviter, a na kojima su joj ruke u modricama.

Ispod fotografije na kojoj se vidi povređena šaka, lepotica je napisala "bokserske ruke". Manekenka naporno vežba jer želi da dotera liniju i vrati izgled tela na onaj pre porođaja. Adrijana se po drugi put porodila sredinom septembra. Tada je izjavila da su srpski košarkaš Marko Jarić >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i ona presrećni što mogu da požele dobrodošlicu drugoj ćerku, Sijeni.- Marko i ja smo presrećni što naša porodica može da poželi dobrodošlicu Sijeni, a Valentina se raduje što je postala starija sestra - izjavila je Lima.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.