Adreana Čekić izdržava celu porodicu! Sada joj je i brat na grbači!

Izvor: Svet, 11.Feb.2020, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adreana Čekić izdržava celu porodicu! Sada joj je i brat na grbači!

Adreana Čekić nikako da uhvati korak sa svim propratnim stvarima koje joj se dešavaju u životu. Malo, malo, pa se desi incident neki incident sa trenutnim izabranikom.
Međutim, na muku joj ne stoji samo on, već i brat koji je naprasno odlučio da želi da uplovi u pevačke vode.
Bogdana Ražnatović zabrinuta za svoje zdravlje! Ima problema sa pritiskom u trudnoći!
“Teku mi suze, ništa lepše >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nisam čula…” Eminin “Roman” ugledao svetlost dana!
Devojka zlata vredna?! Negovala njegovoj pokojnog oca, a on je u Zadruzi varao?!
Adreana Čekić iskeširala dobru sumu! Adreana Čekić je sada morala njemu da iskešira spot i pesmu!
Taman što je sa kičme skinula bivšeg muža koji je svirao u njenom bendu i živeo u njenom stanu, Andreana Čekić ponavlja isti scenario. Njen verenik Marko Milošević prati je u stopu! Osim što mu da dala posao, on živi kod nje! Pored njega, Adreana uz to finansijski pomaže majci, kao i bratu koji je odlučio da se bavi pevanjem.








View this post on Instagram















Makeup by @alexandra_make_up1 😘
A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on Jan 30, 2020 at 9:39am PST


Sve organizovano do detalja! – Andreana je uvek bila široke ruke. Mnogo radi mnogo zarađuje i novac voli da troši na ljude koje voli. Verenik je prati na svim nastupima, baš kao i majka i za sada se dobro slažu. Znam da Andreana Čekić već neko vreme nagovarala svog brata Maria da počne da se bavi pevanjem. On se u početku nećkao, ali je na kraju pristao. Našli su odličnu pesmu za njega, a u pripremi je spot koji će snimiti. Naravno, Andreana je iskeširala pesmu i spot prvenac i nije žalila ni dinara. To je lepo od nje! Njoj su majku i brat sve na svetu, kome će da daje ako neće njima? Nju je odmah podržao kum Darko Lazić. Njih dvoje su zapravo u nekoj priči zajedno došli na ideju da pomognu svojoj braći da se probiju na estradi jer su talenatovani za pevanje, a i dobro se zarađuje. Tako je Darko pogurao brata Dragana da snimi pesmu, čak se pojavljuje u njegovom spotu. Sad I Andreana isto radi. Pa nisu njih dvoje kumovi za džabe –  kaže izvor blizak pevačici.
Hoće li joj se konačno sreća osmehnuti? Da li će Adreana Čekić napokon uploviti u mirnu luku?
Ostaje nam da vidimo.
SVETFoto: Instagram Printscreen/andreanacekic
The post Adreana Čekić izdržava celu porodicu! Sada joj je i brat na grbači! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

“Teku mi suze, ništa lepše nisam čula…” Konačno objavljen Eminin “Roman” koji su svi željno čekali

Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2020

Pesma “Roman“, koju već mesec dana ljudi željno iščekuju, konačno je ugledala svetlost dana! Naime, od kada je pretalentovana Emina Tufo, za koju kažu da je jedan od najboljih ženskih vokala koji se pojavio poslednjih godina, snimila deo pesme uz pratnju autora teksta Baneta Opačića, žene...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.