Adil Maksutović Biografija

Izvor: Poznati.info, 27.Apr.2011, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adil Maksutović Biografija

Mlada zvezda u 'meteoritskom' usponu, koja sa samo dva albuma i hit singlovima 'Ne mogu bez tebe ja' i 'Nikada' sigurno gazi stazom uspeha do najvećih muzičkih visina. Rođen je u Beogradu, gde je mnogo godina 'sticao pevačku reputaciju' i velikom brzinom postao popularan pevač.
Ogroman i širok repertoar svih muzičkih pravaca, pažljivo je koncipiran sa Adilovim vokalom, koji je svakoj pesmi davao jednu novu savršenu formu i time je sticao veliku popularnost i veliku armiju novih obožavalaca i poštovalaca gde god da je nastupio.
2008. godine, Adil Maksutović izdaje svoj album prvenac, koji je imao zavidan uspeh kod publike. Pesma 'Ne mogu bez tebe' bila je na mnogim listama širom zemlje i čula se na mnogim radio stanicama kod nas, a i u okruženju.
Drugi po redu album 'Ljubi me po sećanju' u izdanju City Records-a sa 8 pesama, još više ga je popularisao i time je na našoj estradi zauzeo jedno od vodećih mesta koje mu zaista i pripada.
Adil je već jedan od najpopularnijih pevača beogradskog noćnog života. Nastupa u najelitnijim beogradskim klubovima. Adilov nastup simbolizuje pravu zabavu do ranih jutarnjih sati, uz obavezni brzi ritam hitova narodne muzike, pevačicu i odličan prateći bend! Njegov glas nikoga ne ostavlja ravnodušnim, njegove pesme bude najlepšu emociju!
Ovaj mladi umetnik vedrog duha, iskren i otvoren, svojom upornošću i bespoštednim radom nezadrživo napreduje i postaje još slavniji i time razvija i usavršava svoju muzičku karijeru.
Slične, interesantne teme: Pedja D Boy Biografija Zlatan Stipšić Gibonni - Džiboni Biografija Željko Vasić Biografija

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.