Adele i Robbie snimaju duet

Izvor: Tracara.com, 23.Mar.2013, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adele i Robbie snimaju duet

Hit u najavi: Adele i Robbie snimaju duet Dok se kozmetičke kuće bore kako bi uzeli Adele za svoje zaštitno lice, ona je posvećena radu na novom albumu, ali i jednom zanimljivom duetu. Prema pisanju tabloida The Sun, 24-ogodišnja Adele pristala je da snimi duet sa Robbie Williamsom. “Ako sve bude telko po planu, njihov duet će sigurno biti hit”, otkriva izvor i dodao da su Adele i Robbie bliski prijatelji.“Nakon dodele Oscara dugo su razgovarali o tome kako bi trebalo da nešto zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << urade. Imaju neke ideje, ali još nisu sigurni o kakvoj će tačno pesmi biti reč. Sve je u početnoj fazi.”Adele nikada do sada nije snimala duete. Jednom prilikom izjavila je ako se odluči na duet, da bi volela da to bude upravo s Robbijem. Šta vi mislite o potencijalnoj saradnji Adele i Robbija?F.Y./Tracara.com Foto: Thesun.co.uk

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

DUET: Adel i Robi Vilijams prave zajedničku pesmu?

Izvor: Telegraf.rs, 24.Mar.2013, 16:42

- Adel i Robi ozbiljno razmišljaju o duetu. Oni su dobri prijatelji i razgovarali su o tome da urade nešto zajedno kada je ona bila u Los Anđelesu na dodeli Oskara - rekao je izvor za britanski magazin "San"

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.