Izvor: Scandal.rs, 31.Mar.2020, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adam Đogani ŽESTOKO isprozivao Anabelu! “Ona bi da bude Lunina gospodarica!”

Otkako se Anabela Atijas pridružila ćerki i bivšem suprugu u rijalitiju „Zadruga“, njihove svađe ne prestaju. Ne samo da Anabela koristi svaku priliku da iznese prljav veš iz svog braka sa Gagijem Đoganijem, već u svađama često spominje i članove denserove porodice.

Adam Đogani, denserov bratanac i bivšizadrugar, kaže da zbog toga pomno prati rijaliti, ali i da mu nije svejedno kada Anabela napadnecelu Gagijevu porodicu.

– Moja porodica svakodnevno prati šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << se dešavau „Zadruzi“ i nije nam svejedno! Anabela je zmijetina, a Gagi je dobica! On bi se pomirio s njom, čak bi pristao da budu u dobrim odnosima i da joj bude drug, ali to njoj ne odgovara. Kao što je i Gagi sam rekao da Anabela živi za popularnost i u tome je u pravu. Prodala je sve za malo pažnje, zbog toga sve preuveličava i gledaocima plasira napumpanu priču. Od muve je napravila četiri slona – kaže Adam i dodaje da mu je teško da gleda svoju rođaku Lunu razapetu između majke i dečka.

A post shared by Adam Djogani (@adamdjogani) on Dec 13, 2019 at 12:10pm PST

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.