Aca me je VARAO - Ana Ćurčić prvi put progovorila o Bulićevom neverstvu, ovo je prava ISTINA o njihovom odnosu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2023, 00:48

"Aca me je VARAO" - Ana Ćurčić prvi put progovorila o Bulićevom neverstvu, ovo je prava ISTINA o njihovom odnosu

Dugo se spekulisalo o tome da li je Aca Bulić bio neveran Ani Ćurčić, a sada je Ćurčićeva po prvi put progovorila kako je izgledala njihova ljubav u mladosti, te da li je Bulić bio zaista nevera kako se nagađa.

Ana Ćurčić je u emisiji “Vatreno krštenje” govorila o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem, koga je i tužila za nasilje, a sada je našim novinarkama i voditeljkama otkrila da navodno postoji stručan naziv koji objašnjava njen odnos sa Slavnićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a to je “k*kainska veza”.

Kako je Ana objasnila, ona nije imala opciju da pobegne od Zvezdana, te je dobila i pitanja od voditeljki zašto nije otišla dok je on bio u zatvoru ili baš kada je otišao u rijaliti, nego je ostala sa njim i tad, a potom i ušla rijaliti za njim.

Osim toga, Anu su voditeljke upitale i da li je njen bivši partner Aca Bulić bio nasilan prema njoj, vodeći se detaljima u rijalitiju, kada je Zvezdan Slavnić govorio da ju je Aca varao, a potom i pokazivao nešto kao gašenje cigarete po koži:

“Aca me je varao”, to je istina”, rekla je Ana, takođe se dotakla i mnogih drugih akutelnih tema vezanih za "Elitu".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.