Aca Živanović u emisiji poslao poruku devojci koja ga je ostavila

Izvor: Svet, 18.Jun.2016, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Živanović u emisiji poslao poruku devojci koja ga je ostavila

Aleksandar Živanović ispričao je u emisiji da ga je dosad samo jedna devojka u životu ostavila, i to nedavno. Pevač je otkrio da nema nameru skoro da se venčava.
“Sa 42-43 godine, kad nađem pravu”, rekao je on, a onda je ispričao kako je ostavljen.
“Ostavila me devojka pre 4-5 dana, ali bilo smo 4-5 dana zajedno. Eto, prvi put me ostavila, živ nisam. Eto, jesi čula?”, upitao ju je u šali i dodao:
“Ali, moram da se pohvalim da je opet počela da se javlja”, rekao je Aca.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Aca Živanović u emisiji poslao poruku devojci koja ga je ostavila

Izvor: Scandal.rs, 18.Jun.2016

Aleksandar Živanović ispričao je u emisiji da ga je dosad samo jedna devojka u životu ostavila, i to nedavno. Pevač je otkrio da nema nameru skoro da se venčava...“Sa 42-43 godine, kad nađem pravu”, rekao je on, a onda je ispričao kako je ostavljen...“Ostavila me devojka pre 4-5 dana, ali...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.