Aca Živanović šokirao sve: Prostitucija, droga, razvod, abortus...

Izvor: Svet plus, 31.Jul.2019, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Živanović šokirao sve: Prostitucija, droga, razvod, abortus...

Pevač Aca Živanović bez dlake na jeziku šokirao svojim stavovima! Prostitucija, droga, razvod, abortus, seks na eks, život posle smrti...Evo šta on o tome kaže!

Gejevi i deca 

Svima bi nam bilo lakše kada bismo shvatili da nemamo pravo da pričamo o tuđim izborima i tuđem načinu života. Ne moramo da volimo i razumemo nešto, ali dužni smo da poštujemo druga ljudska bića. Nema potrebe da se iko stidi ili plaši onoga što jeste. Ako će usvajanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nezbrinute dece da smanji broj tužne i usamljene dece u sirotištima, zašto da ne?

Lake droge

Za to sam da se legalizuje laka droga i da se konačno shvati da sprečavanje bilo koga da konzumira šta želi pravi samo kontraefekat. Kada bismo ljudima dozvolili da konzumiraju lake droge, to im više ne bi ni bilo zanimljivo.

Prostitucija

Prostitucija je toliko uzela maha, bila legalna ili ne, postojaće i dalje. Možda ne bi bilo loše za državu da i njima uzme porez i na taj način zaradi. Bar ovima koje budu želele da priznaju da se bave najstarijim zanatom, a sigurno ih ne bi bilo mnogo. Nemam drugi komentar.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.