Aca Lukas zbog konzumacije supstanci ZAVRŠIO NA KLINICI? Otkriveno zašto pevač ima sve manje nastupa

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 16:08

Aca Lukas zbog konzumacije supstanci ZAVRŠIO NA KLINICI? Otkriveno zašto pevač ima sve manje nastupa

Izvor blizak pevaču otkrio šokantne detalje!
Folker Aca Lukas rešio je da očisti telo od otrova i poroka, s obzirom na to da dugi niz godina pije i konzumira cigarete, a kako je i sam pričao, bilo je tu i drugih opasnih supstanci.
Kako "Republika" saznaje, folker mesecima posećuje jednu beogradsku kliniku na kojoj ide na terapije krvnom plazom, koja pomaže u izbacivanju štetnih materija iz tela i predstavlja jednu vrstu brzog detoksa. Tretmani mogu da koštaju od 300 do 600 evra, u zavisnosti šta te nedelje želi da primi, a kako ide mesecima, dosad je za godinu dana otprilike pukao oko 30.000 evra.
- Aca je preko prijatelja s estrade saznao za ove metode detoksa, a kako ima novca da sebi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Aca Lukas se odvikava od poroka: Folker MESECIMA POSEĆUJE KLINIKU, do sada je na terapiju krvnom plazmom dao 30.000 EVRA

Izvor: Blic, 22.Mar.2024

Folker Aca Lukas ne krije da je dugogodišnji konzument alkohola i cigareta, a kako se saznaje, sada je rešio da svoje telo "očisti" od štetnih supstanci.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.