Izvor: Scandal.rs, 08.Apr.2020, 18:42

Aca Lukas progovorio! Sve o Sonji, ljubavi i mržnji stalo je u nekoliko redova!

Iako je sada definitivno ljubav sa Sonjom gotova, Lukas kaže da njih dvoje imaju lep odnos i da se poštuju zarad zajedničke ćerke Viktorije. Pevač je za Srpski Telegraf otkrio koliko su njegova osećanja prema dizajnerki bila jaka, ali je progovorio i o vezama sa drugim devojkama, o kojima je brujala javnost.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Drama: Đani umalo UMRO u zatvoru! Otkrivamo: Što je CECA zaključana u vili! Atijas otkriva Markove TAJNE! ŠOK: Brena oterala Bobu! >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<

Od svih žena sa kojima ste bili koja je za vas bila najfatalnija?

– Nijedna (smeh). Šta znači fatalna? Je l’ je to žena koju voliš, pa kao onda više nisi s njom, pa ostaneš u prijateljskim odnosima? Svoju poslednju suprugu Sonju sam najviše voleo, to je nekako najbliže.

Bilo je turbulentnih perioda između vas i Sonje Vuksanović. Da li postoji šansa da se obnovi ta ljubavna priča?

– Ne postoji šansa da se obnovi ljubavna priča iz razloga što je to jedno poglavlje koje je završeno, ali nije umrlo, nego jednostavno to je bilo, sad je nešto drugo. Emocije su bile velike, pa su onda te emocije postojale, ali u nekom negativnom smislu, što se kaže, mržnja, ali nekako sve to što se dešavalo se kasnije stabilizovalo u jedno poštovanje. Mi jako dobro funkcionišemo, ali mislim da tu nema više te vatre. Ljudi naš odnos pogrešno tumače i niko ne kapira da među nama više nema emocija. Da ih ima, ne bih ja ni razmišljao o tome ko je kriv, nego bih rekao da opet postoje emocije, da se volimo. A pošto se mi ne volimo u smislu kao ljubavni partneri, onda se družimo. Normalna je pojava da se posle izvesnog vremena kada nisi više s nekim ljubav koju si osećao prema toj osobi troši, haba. Ispari i to je nešto sasvim normalno. Kao kiselu vodu kada otvoriš i posle određenog vremena ona više nema mehuriće.

Ne traži smisao života. Nadji smisao dana,smisao trenutka. A,život….pusti neka teče🍀

A post shared by SONJA • VUKSANOVIC (@sf__fashion__style) on Mar 23, 2020 at 9:20am PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Aca Lukas progovorio! Sve o Sonji, ljubavi i mržnji stalo je u nekoliko redova!

Izvor: Svet, 09.Apr.2020, 13:06

VIP RadarRajko Ristić.The post Aca Lukas progovorio! Sve o Sonji, ljubavi i mržnji stalo je u nekoliko redova! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.