Aca Lukas priveden je juče! Lično obezbeđenje čeka ispred zatvora!

Izvor: Svet plus, 13.Jan.2024, 12:40

Aca Lukas priveden je juče! Lično obezbeđenje čeka ispred zatvora!

Folker Aca Lukas priveden je juče na putu za Kopaonik, nakon čega mu je određeno zadržavanje od 24 sata. Lično obezbeđenje čeka ispred zatvora da ga puste.

Kako prenosi "Blic", sada stiglo i obezbeđenje Ace Lukasa u besnoj mašini! Kako je portal Republika saznao, Aci je u kolima nađen kokain, marihuana i više vrsta tableta, zbog čega je i priveden.

 "Lukas je bio na putu ka Kopaoniku, gde je zakazao nastup. Klubu gde je trebalo da nastupa je javljeno da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << neće da ga puste, te pevač sinoć nije održao svoj nastup na popularnoj planini. Njegov automobil je sinoć uslikan ispred policijske stanice u Brusu, gde je i priveden, a policija je istragom pronašla razne psihoaktivne supstance." - objasnio je upućen izvor izvor.

Ovo hapšenje je izazvalo veliku pažnju javnosti, s obzirom na popularnost pevača Aca Lukasa. Mnogi fanovi su izrazili šok i zabrinutost povodom ovog događaja, dok su se pojavile i brojne spekulacije o razlozima hapšenja.

Lukasa je isprva zaustavila saobraćajna policija i privela ga zbog toga što nije imao vozačku dozvolu, zbog ranijih prekršaja, a vozio je kao da je sve regularno.

P.R. menadžerom folkera je za Republiku kratko odgovorio:

 "Ne znam zašto me zovete da me to pitate! Kasno je i nema potrebe za ovakvim stvarima!"

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.