Izvor: Scandal.rs, 14.Maj.2017, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Lukas osvojio Hrvatsku

Najveći srpski folker Aca Lukas napravio je pravi spektakl u subotu uveče u zagrebačkoj dvorani! Popularnog pevača je u hrvatskoj prestonici slušalo više od 15 hiljada ljudi, čime je još jednom potvrdio status najveće zvezde u regionu! Lukas je publiku bacio u trans najpre svojim megahitom “Voliš li me”, a potom je nastavio u istom The post Aca Lukas osvojio Hrvatsku appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJBOLJA ŽURKA NA BALKANU Više od 15.000 Zagrepčana pevalo sa Lukasom uglas

Izvor: Blic, 14.Maj.2017

Najveći srpski folker Aca Lukas napravio je pravi spektakl u subotu uveče u zagrebačkoj dvorani!..Popularnog pevača je u Hrvatskoj prestonici slušalo više od 15 hiljada ljudi čime je još jednom potvrdio status najveće zvezde u regionu...Lukas je publiku bacio u trans najpre svojim megahitom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.