Aca Lukas kolima naleteo na autobus!

Izvor: Svet, 08.Feb.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Lukas kolima naleteo na autobus!

Aca Lukas naleteo je kolima na autobus, nakon čega se udaljio sa lica mesta!
Kako novinari saznaju, čukanje se dogodilo u ponedeljak 4. februara na uglu ulice Veljka Lukića Kurjaka i Bulevara oslobođenja, kada je Lukas kolima naleteo na zadnji deo autobusa.
Tom prilikom Aca je razvalio retrovizor, izašao je iz džipa, pokupio razvaljenje ostatke i udaljio se sa lica mesta. Vozač je nadređene obavestio o nezgodi, nakon čega je na lice mesta stigla i policija koja je uzela >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << izjavu od čoveka koji je prepoznao Acu Lukasa.
Odmah nakon toga, policija je Lukasa pronašla na mestu prebivališta u Beogradu gde su uzeli izjavu od pevača.
Kako novinari saznaju, Lukas neće odgovarati za nezgodu, niti ima da plati bilo kakvu materijalnu štetu na autobusu, s obzirom na to da je minimalna, piše Telegraf.rs.
Šteta nije pričinjena na autobusu, ali zato jeste na Lukasovim kolima.
 
svetsvet
The post Aca Lukas kolima naleteo na autobus! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.