Aca Lukas  izvređao pevačicu: Brena je cirkusantkinja i istrošena protuva!

Izvor: Svet plus, 26.Avg.2019, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Lukas izvređao pevačicu: Brena je cirkusantkinja i istrošena protuva!

Pevač je nastupio na Ušću u okviru Music Week festivala pred najvećim do tada zabeleženim brojem posetilaca, dok je pre njega nastupala folk zvezda Lepa Brena, koju je pevač isprozivao kao nikada do sada. Aca Lukas  izvređao pevačicu: Brena je cirkusantkinja i istrošena protuva!

Tokom Breninog nastupa Aca Lukas je davao intervju za sedmu silu i tom prilikom rekao za Brenu da je cirkusantkinja koja je došla tu kao njegova predgrupa za nastup.

- Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << večeras imam koncert, ovi momci će da sviraju, ja malo da klavir sviram i pevam. Ja ne radim u cirkusu. Nikad u životu nisam imao ovakvu predgrupu za koncert, to su neki artisti, pirotehnika i slično. Mislim da su žrebom izvlačili ko kad peva, trebalo je prvi da pevam. Žrebom je izabrano da nastupam posle cirkuske trupe, ali ne znam ko je ta cirkuska predvodnica koju nazivate Lepom Brenom - rekao je Lukas za emisiju "Ekskluzivno TV Pink".

Nakon toga Lukas se obratio novinarima u toku trajanja nastupa Lepe Brene i rekao da na bini nema pevača i da on nikakvu muziku ne čuje.

- Ja ne čujem muziku sa bine, nemam pojma ko peva pre mene, samo vas novinare čujem. Vidim da me publika željno iščekuje i da je lepo zagrejana pred moj nastup - rekao je folker pred sam početak svog nastupa, dok je Lepa Brena i dalje bila na bini.

Tu nije bio kraj Acinim prozivkama, te se obratio i publici pred poslednju pesmu koju je otpevao pred prepunim Ušćem. Pevač je ponovo prozvao Lepu Brenu i njen bend rekavši:

- Ova predgrupa sa cirkusantkinjom na čelu može da me poljubi u dupe.

Dan nakon koncerta Lukas je bio revoltiran time što su, po njegovoj proceni, mediji više pisali o nastupu Lepe Brene, nego o njegovom, te joj je posvetio i objavu na društvenoj mreži Instagram.

- Pi*ke potplaćene, možete samo da mi pljunete pod prozor i da virite iz guzice onoga ko vas je platio da pišete o usranom nastupu kao o spektaklu pod nekakvom rafalnom paljbom priotehnike u ful plejbek izvođenju. Trebalo mi je pola sata da razbudim Ušće, ne morate da pišete, ali i ja sam nastupio, doduše, bez vatrometa, to jest, cirkusa. Vatromete smo ostavili za "artiste". Potplaćuj medije da te guraju, a ja ću ovako protiv tebe, protuvo istrošena! Popišao sam se po tvojim jeftinim vatrometima i nezgrapnim igračicama i plejbeku pošto ti bend zvuči kao orkestar preko puta kuće Ilije Čvorovića. Nikada mi nećeš moći ništa ni ti niti bilo ko od vas, estradnih protuva. Sada se ližite sa onom (Jelena Karleuša, prim. aut.) što vas deset godina proziva najpogrdnijim imenima, a one koji su bili uz vas i onda kada su svi hteli da vam je*u mater, njih smatrajte za neprijatelje - napisao je, između ostalog, Lukas na Instagramu.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

LUKAS ODLEPIO, VREĐA, NE PREKIDA - Brena je protuva, Karleuša bager! A tek šta je rekao za Cecu i Maju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2019

Ošurio!..Estradnim nebom Srbije zavladala je negativna energija nakon Music Week festivala na kome su među brojnim zvezdama nastupali Lepa Brena, Dragana Mirković i Aca Lukas...Poznati pevač je nakon svog koncerta izvređao koleginicu Lepu Brenu i nazavao je "protuvom istrošenom" (o čemu je reč...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.