Aca Lukas i Miroslav Ilić NA JEDNOM MESTU - Evo GDE možete pogledati ISKRENE ISPOVESTI muzičkih zvezda

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2023, 22:42

Aca Lukas i Miroslav Ilić NA JEDNOM MESTU - Evo GDE možete pogledati ISKRENE ISPOVESTI muzičkih zvezda

Miroslava Ilića i Acu Lukasa ugostiće voditeljka Dušica Jakovljević, a oni će iskreno pred kamerama otkriti detalje iz svog života.

Hype televizija poznata je po zabavnom, jedinstvenom i kvalitetnom programu. Donosi mnogo toga uzbudljivog i zanimljivog na male ekrane za novogodišnju noć, a na vama je samo da pripremite daljinski upravljač, budete sa najbližima i da uživate u svakom trenutku.

Sada će i na male ekrane voditeljka Dušica Jakoviljević ugostiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedne od najvećih balkanskih zvezda, a reč je o Miroslavu Iliću i Aci Lukasu.

Emisija će biti prava muzička poslastica, obzirom da će Aca i Miroslav pevati svoje najveće hitove ali i razgovarati o mnogim zanimljivim temama iz njihovih života.

 Nakon vrsnog muzičkog programa i zvuka trube prepustite se čarima sedme umetnosti, filmskom i serijskom programu.

U emisiji "Oči u oči sa Dušicom" voditeljka je ovoga puta odlučila da sve gledaoce iznenadi omiljenim pevačima sa naše scene, a kako će njihov razgovor teći i o kojim će temama razgovarati ostaje da sačekamo i pogledamo.

Za kraj godine, ova specijalna emisija u susret praznicima ostaviće ljubitelje muzike i medijske scene bez teksta, jer se sprema zanimljiv sadržaj i još bolje priče sagovornika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.