Aca Lukas ŽESTOKO OPLEO po Breni! Otkrio zašto su u SVAĐI - U sve upletena njegova BIVŠA ŽENA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 14:34

Aca Lukas ŽESTOKO OPLEO po Breni! Otkrio zašto su u SVAĐI - U sve upletena njegova BIVŠA ŽENA!

Bukti estradni rat!

Pevač Aca Lukas nedavno je objavio knjigu "Ovo sam ja", a situacije koje je opisao u knjizi podigle su veliku prašinu u javnosti. U knjizi je otkrio sve o brutalnim svađama sa Sonjom Vuksanović, aferi sa Ksenijom Pajčin, danima provedenim u zatvoru, ali i o Željku Ražnatoviću Arkanu.

Lukas je u jednom od poglavlja u svojoj autobiografiji spomenuo i koleginicu Lepu Brenu. Podelio je sa čitaocima da ga je ona nazivala narkomanom u momentu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je tešila njegovu bivšu suprugu Sonju sa kojom je Lukas u tom trenutku bio rastavljen.

Aca je naveo da smatra da Lepa Brena misli da je on ljut na nju zbog toga što je upoznala Sonju sa njenom navodnom avanturom - poznatim srpskim košarkašem, ali u pitanju je nešto drugo.

- Kada sam se odselio, u mojoj kući na Bežanijskoj kosi Sonja je okupljala drugarice. Piju kafu i pričaju. Jedna od njih mi je poslala snimak na kojem Brena teši Sonju. "Šta se nerviraš, šta će tebi taj klošar i narkoman" - napisao je Lukas i dodao:

- Brena i dalje misli da sam se naljutio na nju zbog Majamija (prim.aut. poznati košarkaš sa kojim je Sonja bila u šemi po Lukasovim rečima). Ne. Prvo: moja žena nije retard kome neko treba da namešta muškarce. Drugo, mnogo važnije: Brena je dolazila u moju kuću i mazila moju ćerku o čijem ocu je govorila da je klošar i bezvredni narkoman.

- Dve godine posle našeg konačnog raskida, njena prijateljica Lepa Brena pripremila je svadbu: ženio se Filip. Bilo je pitanje prestiža ko će biti pozvan na svadbu i ko je pozvan da nešto otpeva.

- Aco, zovem te da mi dođeš na svadbu - javio mi se Filip.

- Hvala ti Filipe na pozivu, ali ja imam jedan uslov. Uslov je da Brena ne bude na svadbi - rekao je između ostalog Aca Lukas.

Inače, Lukas je bez dlake na jeziku rekao da su se Živojinovići, kako Boba i Brena, tako Filip i Aleksandra Prijović sa njim družili samo iz koristi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.