AZIA, ARO I ARENA: Adam i Anđela Adaktar otkrili KAKO su ova imena dali deci i ZAPREPASTILI SVE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2022, 14:57

AZIA, ARO I ARENA: Adam i Anđela Adaktar otkrili KAKO su ova imena dali deci i ZAPREPASTILI SVE!

Da li ste čuli da neko ovako bira ime za dete?

Porodica Adaktar već danima je u žiži interesovanja, budući da uskoro počinje rijaliti o njihovom luksuznom životu.

Supružnici Adam i Anđela Adaktar svakako su najveće zvezde ove familije, ali ne zaostaju mnogo ni ostali članovi, a pogotovo oni najmlađi.

Bračni par Adaktar ima čak troje dece, dva sina i ćerku, a ono što je izazvalo najviše pažnje, pored neobičnih imena, jeste način na koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se roditelji odlučili da svoju decu baš tako nazovu.

Naime, najstariji sin nosi ime Azia, a Adam je otkrio da je prvenac ime dobio po restoranu brze hrane u kojem su u tom trenutku jeli!

Da je u pitanju sudbina, budući roditelji su odmah pomislili...

Složićete se da je vrlo neobično dati ime detetu po restoranu, ali je način biranja imena za naslednika broj dva, javnost još više iznenadio.

Anđela Adaktar je bila pred sam kraj trudnoće kada su priznali da još uvek nemaju smišljeno ime za drugog sina. Budući da se podrazumevalo da se i drugo dete zove na slovo "A", roditeljima je trebala mala pomoć, koju su potražili na Instagramu!

Nakon brojnih predloga koji su stigli, Adam i Anđela su odlučili da će se drugi sin zvati Aro, dok je ćerka dobila ime Arena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.