AUUU Marko konačno dobio poziv, a onda mu je otac rekao nešto što ga je rastužilo!

Izvor: Svet, 22.Dec.2017, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUUU Marko konačno dobio poziv, a onda mu je otac rekao nešto što ga je rastužilo!

Marko Miljković je juče učinio divan gest za svoje cimere Divnu Milanović i Filipa Đukića pozajmivši im novac, čak je i jedan deo novca poklonio Divni bespovratno, što je vrlo pohvalno, s obzirom na to da su zadrugari u oskudici sa ušteđevinom.
Zbog ovoga je Miljković nagrađen besplatnim pozivom koji ga je oduševio, a tu radosnu vest mu je saopštila Dušica Jakovljević.
“Marko, i svi treba da znate da se dobro dobrim vraća i znate da Veliki šef >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << motri i gleda na svaki vaš pokret i potez i upravo zbog toga Veliki šef je doneo jednu odluku. Zbog tvog džekovskog poteza, otići ćeš do govornice, dobio si besplatan poziv”, obradovala ga je Dušica.
Marko je u kasne sate razgovarao sa svojim ocem, koji mu je uputio samo reči podrške.
“Svi smo dobro. Samo tako nastavi i nema problema”, a potom ga pitao da li postoji šansa da dođe za Božić i rekao nešto što je Marka pomalo rastužilo.
“Znaš da bi nana da ti je živa volela da dođeš i gledala bi ovo čitavog dana i čitave noći”, poručio mu je otac.
Marko je zaćutao i samo tiho izustio: “Znam”.
Da podsetimo, Marko je u rijalitiju proslavio svoju krsnu slavu, a kako ranije nije imao priliku da se zahvali ocu na odlično pripremljenoj gozbi, čime je počastio ukućane, sada je to učinio.

Svetprintscreen

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Marko dobio poziv zbog divnog gesta koji je učinio, ali se onda mnogo rastužio

Izvor: Scandal.rs, 22.Dec.2017

Marko Miljković je juče učinio divan gest za svoje cimere Divnu Milanović i Filipa Đukića pozajmivši im novac, čak je i jedan deo novca poklonio Divni bespovratno, što je vrlo pohvalno, s obzirom na to da su zadrugari u oskudici sa ušteđevinom. Zbog ovoga je Miljković nagrađen besplatnim...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.