AUUU! MISICIN BIVŠI JAVNO OSTAVLJEN, A VEČERAS STIŽE NA PINK! Mnogi će PREBLEDETI kada ga ugledaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2021, 16:32

AUUU! MISICIN BIVŠI JAVNO OSTAVLJEN, A VEČERAS STIŽE NA PINK! Mnogi će PREBLEDETI kada ga ugledaju

Ovo je njegova strana priče veze sa misicom...

Luka Pojužina, bivši dečko Jovane Ljubisavljević, koja je aktuelna takmičarka četvrte sezone "Zadruge", večeras će se pojaviti na Pink televiziji.

Kako su mediji već preneli, on se sastao sa bivšom devojkom Stefana Karića, Ivanom Šopić, kako bi dogovorio gostovanje u emisiji "Pitam za druga" na Red televiziji.

Podsetimo, Jovana je javno ostavila Luku, zbog Stefana, samo nekoliko dana po ulasku Karića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << međutim njihova veza je trenutno na klimavim nogama.

A post shared by Luka Pojuzina (@luka_pojuzina)

Kako smo primetili, misica je stalno u suzama, ali ni u jednom trenutku ne pominje svog bivšeg dečka, sa kojim je provela tri godine, čak mu ni rođendan nije čestitala iz poštovanja prema sadašnjem momku, Stefanu Kariću.

Luka će večeras u emisiji progovoriti o vezi sa Ljubisavljevićevom, a da li će im se možda i on pridružiti u Šimanovcima, ostaje nam da saznamo.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.