AUUU, KAKVA MAŠINA! Lukas dobio BESAN AUTOMOBIL OD 110.000 EVRA na poklon? Ovakvog je oduvek želeo

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 22:39

AUUU, KAKVA MAŠINA! Lukas dobio BESAN AUTOMOBIL OD 110.000 EVRA na poklon? Ovakvog je oduvek želeo

Kao svemirski brod!

Popularni pevač Aca Lukas, kako prenose domaći mediji, dobio je na poklon automobil koji je već neko vreme priželjkovao.

Pevaču je blizak prijatelj ostvario želju i kupio mu luksuzni auto za koji je iskeširao ni manje ni više nego 110.000 evra.

- Aca je odavno planirao da zameni automobil i to automobilom koji je na kraju dobio na poklon.  Radi se o luksuzno četvorotočkašu od 5.000 konjskih snaga, imate osećaj kao da letite >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u njemu. Neverovatno je jak i brz, a pouzdan i komforan - rekao je izvor blizak pevaču, pa otkrio da je poklon dobio od dugogodišnjeg prijatelja Nenada Bojovića, vlasnika firme "B-kars" iz Štutgarta.

- Kako je Aca jedan od njegovih najboljih prijatelja, nije mu bio problem da pokloni ovakav poklon i da mu priredi iznenađenje - zaključuje izvor.

BONUS VIDEO: Anđelo Ranković otkrio detalje TAJNOG RAZGOVORA iz karantina Jovane Misice pred ulazak u "Zadrugu 4"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.