AUTO SLETEO SA PUTA: Brenin sin doživeo udes!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2019, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUTO SLETEO SA PUTA: Brenin sin doživeo udes!

Proklizao dok se vraćao sa Kopaonika.

Zbog loših vremenskih uslova i snega na kolovozu, sin Lepe Brene Stefan Živojinović je prošle nedelje proklizao s puta vraćajući se sa Kopaonika. Naime, uprskos tome što je stariji sin Lepe Brene vozio polako, njegova kola su iznenada završila u jarku.

Danas su Srbiju preplavile NOVE slike Marine Tucaković sa onkologije, a Ceca SADA otkrila OVE DETALJE!

Zavirite u STAN KIJE KOCKAR! Moderno, LUKSUZNO! A na polici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - EMOTIVNI DETALJ! Čuva uspomenu na NJEGA (VIDEO)

- Stefan je dobar vozač, i ima snažan mercedes, ali je Kopaonik tih dana bio zatrpan, ljudi su jedva i džipom mogli da prođu. Krenuo je sam, dan ranije, dok je njegov mlađi brat Viktor ostao da prenoći na Kopaoniku sa prijateljima. Iako su mu svi govorili da krene ujutru, on nije želeo jer je imao zakazanu emisiju u kojoj je trebalo da promoviše pesmu - priča izvor blizak Stefanu, objašnjavajući šta se desilo na putu do Beograda.

"ZAVRŠEN ŽIVOT..." Pre 10 dana zvali Nadu Topčagić! Pevačica u strahu i agoniji - To je KRAJ...

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on Dec 5, 2018 at 8:51am PST

- Stefan je vozio polako, ali ga je led izbacio u krivini i proklizao je sa puta. Sreća, pa se nije povredio. Ni kola nisu mnogo oštećena, ali je Stefan doživeo šok. Ima malo ogrebotina, ali beznačajno s obzirom na to šta je moglo da se desi. Odmah nakon što je proklizao, Stefan je pozvao šlep-službu. Međutim, oni su kasnili više od sat vremena. Stefan se žestoko smrzao dok su došli da ga izvuku, ali pošto je sve bilo u redu nastavio je put. Inače, ni Stefan ni Viktor ništa nisu hteli da kažu majci i ocu kako se ne bi nervirali, tim više što im je Brena rekla da ne idu na Kopaonik, jer se sprema nevreme, a oni je nisu poslušali - priča izvor i konstatuje da je Stefan odmah po povratku sa planine otputovao sa majkom na turneju u Australiju.

NEĆE DA ŽIVI SA SNEŽANOM! Ginekolog dao SKANDALOZNU IZJAVU, čeka se reakcija Đurišićeve

- Stefan je eksces koji mu se dogodio po povratku sa Kopaonika vrlo brzo zaboravio jer sada uživa u Sidneju, a kako stoje stvari, Živojinovići će se vratiti u Srbiju tek na proleće jer su već rezervisali putovanje na Bora Boru u februaru - zaključio je izvor magazina "Svet".

Brena pobesnela na Stefana

Iako je želeo da sakrije od majke šta mu se dogodilo, Lepa Brena je primetila ogrebotine na Stefanovom automobilu, pa je odlučio da prizna da je imao udes.

- Čim ga je Brena pitala kako su nastale ogrebotine na mercedesu, on se unervozio, a potom joj je opisao saobraćajku do detalja. Brena je odmah pobesnela i Stefanu predočila da je znala da tako nešto može da se dogodi, i da je baš to razlog zbog čega ga je preklinjala da ne ide na Kopaonik - kaže izvor za "Srpski telegraf".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.