AU, isplivali RANI RADOVI Teodore Delić - Sve je javno objavljeno: Zadrugarka u neviđenom izdanju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 12:10

AU, isplivali RANI RADOVI Teodore Delić - Sve je javno objavljeno: Zadrugarka u neviđenom izdanju (FOTO)

Danas je viđamo u potpuno drugačijem izdanju.

Aktuelna učesnica "Elite", Teodora Delić i pre samog ulaska u rijaliti digla je ogromnu prašinu u medijima pojavljivanjem na rođendanu kontroverznog Radomira Takija Marinkovića.

Naime, Teodora se pojavila na njegovom rođendanu kao njegova drugarica, nakon čega ju je on dovezao i u karantin pred ulazak u "Elitu", te se dosta spekulisalo o njihovom odnosu, s obzirom na to da je otkrila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ima momka u spoljnom svetu, sa kojim je vezu stavila, kako vole to da kažu, "na pauzu".

Takođe, Teodora se po ulasku u rijaliti veoma zbližila sa Nenadom Macanovićem Bebicom, s kojim je posle dugo vremena flerta, uplovila u ljubavnu vezu, koju bi mnogi nazvali mirnom lukom, sa ponekim trzavicama.

Isto tako, dosta se pričalo i pisalo o Teodorinom odnosu sa poznatim pevačem Erom Ojdanićem i njegovim unukom, što su i sam Era, ali i Teodora, demantovali, tj. navode da su bili intimni smatraju lažima.

Sada su isplivale Teodorine fotografije bez estetskih zahvata koje je imala na sebi, usta i grudi o kojima i sama priča. Naime, isplivala je fotografije kontroverzne učesnice u kupaćem kostimu, a mnogi bi rekli da je neprepoznatljiva.

Na narednoj fotografiji od pre tri godine koju je okačila na Fejsbuk, Delićeva je poptuno neprepoznatljiva, a fotografisala se na ulicama glavnog grada u crnom lateks kompletu, a komentari ispod ove fotke, ali i na društvenim mrežama su se samo nizali.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.