AU! U ŠIMANOVCE SUTRA STIŽE NJEN BIVŠI! Biće gusto, evo šta će sve OTKRITI

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 22:48

AU! U ŠIMANOVCE SUTRA STIŽE NJEN BIVŠI! Biće gusto, evo šta će sve OTKRITI

Dugo ga nije bilo...

Novo izdanje emisije "Ami G Show" je na programu TV Pink i ovog utorka uživo od 22:30 časova, a ovoga puta gostuju: Slavica Ćutkeraš, Sandra Afrika i Ruža Rupić, reper i bivši učesnik "Zadruge" Nemanja Đerić Đekson, kao i voditelj TV Pink Milan Milošević.

Kod Ognjena u studio stiže kontorverzni učesnik  "Zadruge 1", Nemanja Đerić Đekson.

Njegovo učešće obeležili su turbulnetni ljubavni odnosi, a kako sa ove distance >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gleda na svoje predstavljanje u "Zadruzi", šta misli o aktuelnim učesnicima i ljubavnom brodolomu bivše devojke Mine Vrbaški, reper će otkriti u razgovoru sa voditeljem. Takođe, Đekson će govoriti i o karijeri i novim pesmama koje je pripremio za publiku.

Nakon učešća u "Zadruzi 1", novinar Milan Milošević započeo je karijeru voditelja na TV Pink.

Obožavaoci "Zadruge" ga sada gledaju u emisijama "Pretres nedelje sa Milanom", "Zadruga – Izbor potrčka", "Zadruga – Pitanja gledalaca" i "Zadruga – Geledanje snimaka", a kako izgleda biti sa druge strane crnog stola, kako je raditi na najgledanijem rijalitiju i da li mu je bilo teško da svoj posao obavlja i tokom vanrednog stanja, Milan će ispričati u emisiji "Ami G Show".

Očekuje vas još jedna uzbudljiva emisija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.