AU, TI NE ZNAŠ DA ČITAŠ! Zvezdan doživeo transfer blama zbog nje - tragikomično!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 10:27

"AU, TI NE ZNAŠ DA ČITAŠ!" Zvezdan doživeo transfer blama zbog nje - tragikomično!

Ni on ni Maja Marinković nisu krili šok.

Maja Marinković i Zvezdan Slavnić doživeli su transfer blama kada su shvatili da Valentina Stanković ne zna tečno da čita.

Valentina je trenutno najmlađa zadrugarka, a kako je tek nedavno završila srednju školu, mnoge je šokirao snimak na kojem se devojka bori da tečno pročita odlomak iz knjige "Ljubav u doba kokaina".

Valentina je zamuckivala i imala poteškoća da pročita određene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reči, a Maja, Zvezdan i Slađa Lazić su odmah počeli da je zadirkuju zbog toga.

Ipak, Stankovićeva je pokušala da se opravda, prilično apsurdnom rečenicom "da nije čitala ništa 8 meseci, koliko je u Zadruzi"...

Snimak poslušajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.