AU, POTPUNO GOLA! Zorannah izazovno pozirala u TOPLESU, ali nije se nadala OVAKVIM KRITIKAMA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2018, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AU, POTPUNO GOLA! Zorannah izazovno pozirala u TOPLESU, ali nije se nadala OVAKVIM KRITIKAMA! (FOTO)

Dok sunča zmijsko telo, objektiv vreba...

Od kada se pojavila na javnoj sceni, modna blogerka Zorana Jovanović intrigira javnost, a gotovo svaki njen potez postaje tema komentara. Ona se još jednom potrudila da bude tako, i to veoma provokativnom fotografijom.

Zorana Jovanović čitavo leto provodi na luksuznim destinacijama širom Evrope i sveta, pa se tako pre nekoliko dana obrela na Mikonosu.

Објава коју дели Zorana Jovanovic (@zorannah) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << дана 13. Авг 2018. у 5:20 PDT

Blogerka na grčkom ostrvu odmara sa drugaricom, a pratioce je počastila fotografijom u toplesu. Iako je cenzurisala gole grudi, Zorannah je ovim prizorom izazvala lavinu komentara.

I dok su joj jedni poručili da izgleda odlično, drugi su negodovali zbog ovog njenog poteza.

GORI LAMELA! Lukas ima besni PORŠE - a snimljen kako vozi POLURASPALU ZASTAVU! Ovo je URNEBES! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.