AU, ODLEPIĆE OD ŠOKA! Aleksandra i Mina dobijaju brata ili sestru? Karađorđe srećan, briga ga za OSUDU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2018, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AU, ODLEPIĆE OD ŠOKA! Aleksandra i Mina dobijaju brata ili sestru? Karađorđe srećan, briga ga za OSUDU!

Nisu gubili vreme!

Vest da je majka aktuelne učesnice "Zadruge", Mine Vrbaški, Ivana u drugom stanju sa ocem njene cimerke, Aleksandre Subotić, Karađorđem, odjeknula je kao bomba.

SKANDALOZNI P*RNO SNIMCI ALEKSANDRE SUBOTIĆ na sajtu za odrasle! Bivši dečko plasirao u javnost?

ZDRAVLJE UGROŽENO! Kijine reči povodom tumora - Lakše mi je da pričam sa Slobom nego sa majkom!

Sloba Radanović NAKON LEKARSKOG PREGLEDA kontaktirao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kiju! Auh, EKG srca... (VIDEO)

Nakon što se Ivana oglasila za portal Pink.rs, stupili su u kontakt i sa Karađorđem, koji, kako pišu, nije skrivao svoje oduševljenje.

- Iskreno da vam kažem ako to sve bude kako treba, meni će biti od srca drago. Biću srećan čovek. Obaveštavaćemo vas o svemu. Za sada je tako kako jeste, pa Bože moj - rekao je on.

HAOS - RASPADA SE ZADRUGA OD VRISKE: Napali Marka - NAJSTRAŠNIJE! A onda je ULETELA Luna (VIDEO)

Subotić im je naglasio da ova romansa traje već dva meseca, a da su on i Ivana odmah, na prvi pogled, shvatili da su savršen par.

- Mi smo skoro dva meseca u vezi. To jeste bilo brzo, ali mi smo procenili da smo idealan par i da jednostavno imamo dovoljno godina i ona i ja, ne treba časa da časimo, već da nema ništa lepše od dece. Deca su nešto najlepše i najveće bogatstvo. Ja se neizmerno radujem - naveo je Karađorđe.

Kada su ga upitali, da li bi želeo da posle dve ćerke, Aleksandre i Gorane, dobije i sina on je odgovorio sledeće:

- Iskreno, ja volim svu decu i ne pravim izuzetke, da je živo i zdravo to je najvažnije - rekao im je kroz osmeh.

DIREKTNA NOMINACIJA I ODUZET HONORAR! Veliki šef NE PRAŠTA: Lazar PREKRŠIO najvažnije PRAVILO! (VIDEO)

VEČERAS PADAJU MASKE! Njih dvoje NE SLUTE šta im se sprema - Trešće se Bela Kuća, biće PAPRENO!Podsetimo, Karađorđe je i deda, jer

Aleksandra ima petogodišnju ćerkicu Magdalenu, te su ga i pitali da li se plaši osude okoline ili svojih mezimica.

- Zašto, zbog čega? Ja živim godinama sam, Ivana je razvedena, isto živi sama. Moja deca su odrasla, šta oni imaju da pridikuju. Ja njima mogu, a ne oni meni - istakao je Subotić i dodao.

- Mislim da će njih dve biti strašno iznenađene, doživeće šok, ali pozitivan. Ostaće bez teksta, biće haos. To će biti veliko iznenađenje za njih, ovo im nije ni na kraj pameti.

Karađorđe im je rekao da ne planira uskoro zajednički život sa Ivanom, ali da svaki slobodan trenutak provode zajedno.

MUČENJE I OSVETA: Kristina Kija Kockar otkrila gde i ŠTA joj bivši suprug Slobodan Radanović piše!

BILI SU U VEZI: Kija se SLIKALA sa Darkom Lazićem - Pogledajte ZBOG čega su svi U ŠOKU! (FOTO)

- Mi već živimo na neki način zajedno, dakle imamo zajednički život, ali Ivana ima specifične okolnosti. Dete joj ide u školu, mora njemu da posveti pažnju, takođe ima i majku kojoj mora da posveti pažnju, tako da imamo takav život, meni odgovara, njoj isto. Kad god imamo slobodnog vremena mi smo zajedno. To je jedan normalna opuštena kombinacija, gde niko nikoga ne smara, mi sada već imamo dovoljno godina i iskustva da nam ružne stvari ne trebaju. Bilo ko da me smara, meni to ne treba, može samo ljubav - završio je Subotić.

Kako će Aleksandra i Mina reagovati na informaciju da će uskoro dobiti brata ili sestru, ostaje da vidimo. Podsetimo, Vrbaški je saznala od nove učesnice, Ane Korać, da su njena majka i Karađorđe u vezi, ali za trudnoću još niko u Beloj kući ne zna.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.