AU! MINA TVRDI DA JU JE MENSUR TUKAO: Ajdarpašić se oglasio, pa ukopao bivšu JEDNOM REČENICOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 18:52

AU! MINA TVRDI DA JU JE MENSUR TUKAO: Ajdarpašić se oglasio, pa ukopao bivšu JEDNOM REČENICOM!

Kada bude čula ovo, nastaće haos!

Tokom današnje emisije ''Gledanje snimaka'' Mina Vrbaški ponovo je govorila o svojoj emotivnoj vezi sa bivšim dečkom Mensurom Ajdarpašićem, sa kojim je romansu započela u prošloj sezoni rijalitija ''Zadruga''.

Ona je sada otkrila šokantne detalje i iznela žestoke optužbe na račun Ajdarpašića, tvrdeći da ju je tukao, vređao i pretio joj, te da njena majka Ivana ima snimljene pretnje koje joj je on upućivao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Napolju je bila ljubomora, haos, nisam smela nigde da idem... Ljubomora koja je bila ovde nije ništa šta se događalo napolju. Dobijala sam udarac zbog pogleda... Kad te neko raspali i ne možeš da ustaneš, nije ni blizu toga što se dogodio ovde. Preko prvog udarca sam prešla, posle dva dana je bilo još jednom, tad sam presekla. Jednom u taksiju nisam sela nazad, zvala su mi drugarice prijatelja, na sred autoputa me je zvao i počeo da se dere, morala sam da izađem iz auta i zovem svoj taksi. Jedna devojka je bila sa nama na njegovom rođendanu, počela da priča o tome kako sam lepa, ja sam je na kraju pozdravila i poljubila, on je hteo da odem jer sam se pozdravila sa tom devojkom. Posle me je udario, pala sam na pod - ispričala je Mina između ostalog, a mi smo kontaktirali Mensura kako bismo čuli šta on ima da kaže na sve ove optužbe.

- Sve što je izrekla je laž, kao i čitav njen život. Ništa više ne bih dodavao, ovom porukom je sve rečeno - poručio je Mensur, a nema sumnje da će Mina pobesneti kad vidi ovo.

Inače, pojedini zadrugari posumnjali su u Minino izlaganje o navodnoj torturi koju je trpela od strane Mensura, te su poželeli da čuju i njegovu stranu priče, a budući da Ajdarpašić tvrdi da je sve što je njegova bivša izrekla laž, ostaje da vidimo da li će njena majka priložiti dokaze o navodnim pretnjama.

A post shared by MENSUROVI LAVOVI🦁 (@mensijevi.lavovi)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.