AU, MAJA OPET SA OŽENJENIM! Isplivao intimni snimak sa OVIM bivšim zadrugarom, priznao joj emocije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2023, 08:13

AU, MAJA OPET SA OŽENJENIM! Isplivao intimni snimak sa OVIM bivšim zadrugarom, priznao joj emocije!

Šok na mreži!

Bivša zadrugarka Maja Marinković poznata je po svojim provokacijama, pogotovo kad su upućene bivšim partnerima.

Ona je ponovo odlučila da podigne prašinu na društvenim mrežama, pa je objavila snimak iz četvrte sezone rijalitija "Zadruga" kad je bila u ljubavi sa Markom Januševićem Janjušem.

Na video-klipu koji je Maja okačila Janjuš objašnjava Maji koliko joj neodoljiva i da ne postoji oženjeni muškarac koji sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njom ne bi prevario ženu.

- Ne postoji muškarac koji ne bi prevario ženu sa tobom. Ne postoji muškarac koji bi ti odoleo - govorio je Janjuš u snimku koji je Maja podelila.

- Veoma pohvalno. Šta imam od toga? Ja to znam. Šta imam sa tim - upitala ga je ona, a uz ovaj snimak je stavila emotikone koji plaču od smeha.

Mnogi se pitaju da li je Maja ovaj snimak podelila zbog ljubavi koju i dalje oseća prema Janjušu ili jer želi da isprovocira nekog novog partnera, možemo samo da se nagađa.

Podsećamo, Maja je letos bila povezivana sa skandaloznim reperom, Dragomirom Despićem Desingericom, koji je preko 11 godina zauzet, a sa suprugom Nevenom ima i ćerku. Maja i Desingerica su uhvaćeni na jednom baznu u Budvi, a njeni pratioci na društvenim mrežama pretpostavljaju da je baš zbog njega Marinkovićeva produžila letovanje u Crnoj Gori i tamo ostala mesec dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.