AU! Luna Đogani u 8. mesecu poslala BRUTALNU poruku! Svi se pitaju kome je NAMENILA ove reči! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 21:19

AU! Luna Đogani u 8. mesecu poslala BRUTALNU poruku! Svi se pitaju kome je NAMENILA ove reči! (FOTO)

Neko je iznervirao!

Luna Đogani je u osmom meseci trudnoće, i jedva čeka da se ostvari kao majka, a svoje pratioce često obraduje fotografijom na svom Instagramu.

Naime, Luna je objavila fotografiju na kojoj pokazuje svoje gole noge, ali ovaj put nisu noge ono što je privuklo pažnju, već je oštra poruka koju je napisala u opisu.

- Doći će vreme u kom će svako dobiti ono sto zaslužuje. Neki se raduju tome, a neki strahuju - napisala je Luna, a svi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se pitaju kome je namenjen citat.

Objavu dijeli Luna Djo (@luna_djogani)

Podsetimo, Luna čeka svoje prvo dete sa verenikom Markom Miljkovićem sa kojim je vezu započela u rijalitiju. Njih dvoje uskoro će dobiti devojčicu kojoj su isplanirali da daju ime Mia.

Objavu dijeli Luna Djo (@luna_djogani)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.