AU KOLIKE PARE: Nećete poverovati na ŠTA je Prijovićka potrošila čak 160.000 EVRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020, 17:17

AU KOLIKE PARE: Nećete poverovati na ŠTA je Prijovićka potrošila čak 160.000 EVRA

Veličanstveno!

Aleksandra Prijović je navodno postala vlasnica luksuznog automobila vrednosti 160.000 evra, koji, osim najboljeg paketa, poseduje i dečiju zaštitu za vrata.

Naime, Prija je navodno pre mesec dana iskeširala 160.000 evra za najnoviji auto marke BMW X6 koji je 2020. godište piše Alo.

- Aleksandri je oduvek bilo važno da automobil koji vozi bude siguran i brz, a otkako je rodila sina Aleksandra, najvažnije joj je da bude i bezbedan. Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga je tražila model automobila u kojem će se osećati sigurno svaki put kada sa sinom krene na put - kaže izvor na početku razgovora i dodaje da je pevačica dugo tražila savršeni model automobila.

- Kada je konačno našla ono što je tražila, Prija nije žalila novac za automobil. Iako novi BMW X6 košta 160.000 evra, a osim toga što ima najbolji paket, poseduje i dečju zaštitu za vrata. Osim toga, Aleksandra je tražila da boja automobila bude bela, što je dodatno platila, dok su sedišta kožna - otkrio je izvor za Alo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.