AU KOLIKE PARE! Dara dobila NESTVARAN POKLON OD DEČKA: Pa ovo vredi kao LUKSUZAN STAN u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2019, 06:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AU KOLIKE PARE! Dara dobila NESTVARAN POKLON OD DEČKA: Pa ovo vredi kao LUKSUZAN STAN u Beogradu

Prava "Manipulacija"!

Dara Bubamara će, od 15 godina mlađeg izabranika, na poklon dobiti luksuzni "Mercedes sl-500 benc".

Jer ja sam samo nezna zena, a svaka zena tajnu nosi❤️

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Sep 14, 2019 at 9:32am PDT

Pevačica već nekoliko meseci uživa u vezi sa Sašom Pešićem, biznismenom iz Belgije, a budući da je veliki obožavatelj sportskih vozila, dečko je odlučio, da je iznenadi i da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj za proslavu pola godine veze, kupi automobil.

Kako izvor saznaje, Saša je toliko lud za Darom, da mu nije bitan novac, samo da je učini srećnom i zadrži pored sebe, te će ga novi auto koštati paprenih 150 hiljada evra.

- Od kako su počeli da se zabavljaju, jedna od stvari koja ih vezuje je ljubav prema sportskim automobilima. Dara već u svom "voznom parku" ima "porše" i "mercedes", ali kako se bliži šestomesečnica veze, Pešić je odlučio, da je iznenadi novom "mašinom", skupljom od svih koje ima- priča izvor i dodaje:

- Budući da su kratko zajedno, Saša ne poznaje dovoljno Darin ukus, pa se o svemu dogovara sa njenim najbližim saradnicima i najboljim drugom. On će auto kupiti u Beogradu, iako je prvobitni plan bio da ga kupi u Belgiji, ali zbog papira se predomislio - naveo je izvor.

Home Sweet Home🏡

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Jun 5, 2019 at 1:26pm PDT

Takođe, izvor napominje da Dara vrlo često dobija skupocene poklone od dečka, torbe, cipele, firmiranu garderobu, a nedavno joj je kupio sat vredan nekoliko hiljada evra.

- On je toliko lud za njom, da ne žali ni dinara i želi da je toliko razmazi, da ne može bez njega. Smatra da njegova devojka, zaslužuje samo najbolje i najskuplje - objašnjava izvor i nada se da će posle kola, uslediti i prsten.

- Budući da će joj sad kupiti automobil, jasno je da je sledeći korak veridba. U neku ruku, kupovina tako skupog dara je i način da joj pokaže da želi nešto ozbiljno sa njom - završava izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.