AU, KAKVA ŽURKA! Neda Ukraden POKAZALA kako slavi Praznik rada, pa dezertom ODUŠEVILA SVE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2020, 22:42

AU, KAKVA ŽURKA! Neda Ukraden POKAZALA kako slavi Praznik rada, pa dezertom ODUŠEVILA SVE! (VIDEO)

Poštuje običaje...

Neda Ukraden godinama unazad na bini slavi 1.maj, međunarodni Praznik rada, a ove godine je, zbog pademije korona virusa ostala u kući, ali žurka nije izostala.

Popularna pevačica je sa ćerkom, zetom i unucima, na balkonu napravila pravu proslavu 1. maja.

Zet Peca je bio zadužen za roštilj, ćerka Jelena je marinirala meso, a Neda je, kako bi drugačije moglo i biti, bila zadužena za dobro raspoloženje.

Koliko je pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila srećna i zadovoljna, videlo se na njenom licu, ali i po onom što je napisala u opisu vida, koji je postavila na svoj Instagram profil.

- Balkon parti! Živeo 1.maj! Nigde mi nije, kao što mi je kad sam kod kuće! Zet roštiljdžija. Kćer, majkina nasljednica, voli klopu i spremati i jesti! A sevdalinke za desert! Srećan vam 1.maj - piše u pevačicinoj objavi.

Deo atmosfere sa ove žurke, možete pogledati u nastavku.

Objavu dijeli Neda Ukraden (@neda.ukraden) Svi 1, 2020 u 8:12 PDT

Ceca snimila Anastasiju kraj bazena: Igra u šorciću, meša kukovima kao nikad - BAŠ JE S*KSI! (VIDEO)

19:23

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.