AU, KAKVA SRAMOTA - Dejan još jednom ponizio Cara otkrivši dobro čuvanu tajnu: Stid i blam Kazanove iz Zadruge

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 21:04

AU, KAKVA SRAMOTA - Dejan još jednom ponizio Cara otkrivši dobro čuvanu tajnu: Stid i blam Kazanove iz Zadruge

Svi su u šoku.

Dejan Dragojević i Filip Car prekinuli su svoje prijateljstvo, te se opet žestoko prozivaju. Car je prvi započeo sa prozivkama Dejana u emsiiji kod Anđele Đuričić. Potom je Dejan izneo niz optužbi na račun Aleksandre Nikolić, sa kojom je i sam bio u vezi, Car je uzvratio, pa otkrio da ga je Jovana muvala i pokušavala da dođe do njega.

Dragojević posebno reaguje na pomen njegove devojke, pa je odmah odgovorio Caru putem svog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagram profila, gde je objavio snimak, ali i fotografiju golog Filipa iz Zadruge, kog je uporedio sa malim buldogom:

- Haha, ja sam poznat po tome, ne znam kako ljudi to ne kapiraju. Rekao sam "Bude li se o Jovani iznelo nešto, ja ću to, to i to", poenta je bila da to neko drugi uradi, ja ništa nisam izneo, ja sam rekao samo ono što su drugi iznosili. Ja sam bio sa najvećim ološima, a Jovana je najdivnije stvorenje, koje volim najviše na svetu i dolazi iz najdivnije porodice - govorio je Dejan.

Dejan je naglasio da je dobio upravo ono što je želeo od Filipa, a sada se čeka i Carev odgovor na ovaj snimak Dragojevića, kao i javno ismevanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRESE SE OD BESA I AGONIJE NEMOĆI - Car umešao Dalilu u svađu na Dejanom: "To su ozbiljne boleščine"

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023

Strašne reči...Filip Car je snimio video klip koji je završio na jednoj Instagram stranici. Na snimku on odgovara Dejanu na nove prozivke koje je Dragojević uputio momku iz Crikvenice i njegovoj verenici Aleksandri Nikolić...Ipak, mnogi su bili iznenađeni jer Car, kako smo navikli, opet izigrava...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.