AU, KAKVA BORBA! Maja POTKAČILA Janjuševu ŽENU, pa se POKAJALA za sve! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2020, 12:31

AU, KAKVA BORBA! Maja POTKAČILA Janjuševu ŽENU, pa se POKAJALA za sve! (VIDEO)

Neće više da krije ništa.

Voditelj Milan Milošević je pročitao i naredno pitanje koje je stiglo za Gagija Đoganija: "Noćas si držao monolog, onda si se trudio da ukanališ Lunu, a onda Anabelu, a sebe si dizao u nebesa. Zar te nije sramota da bio šta progovoriš za ženu koju si 17 godina ubijao?"

- Ne mogu da tvrdim da nisam rekao i nešto što ne treba. Stojim iza svega nikog nisam uvredio pa ni Anabelu. Mislim da sam rezimirao sve, od ulaska Anabele. Rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam sve pripit, mislim da sam bio surovo iskren i ne kajem se. Hvala Bogu, kad bi imao ovde monologe za crnim stolom gde bi mi bio kraj - rekao je Gagi.

- Zar stvarno misliš da ćemo verovati tebi a ne našim očima i Maji istini - glasilo je pitanje za Janjuša.

- Ja sam najgori, napravio sam greške, ponovio sam ih. Neka ne veruje niko, neću iznositi ništa, neću je napadati, neću ništa da komentarišem - rekao je Janjuš.

- On je rekao da sam 80% slagala, ja to nisam mogla da držim u sebi. Stojim iza toga što sam rekla. Ako će da se oseća bolje ako negira, i ako misli da mu neko iza ekrana veruje, neka mu to bude olakšanje, to ne umanjuje moju krivicu i osuđujem sebe, ne bih nikada u životu to ponovila - navela je Maja.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.