AU, KAKAV ŠOK - Bojana odlučila da TUŽI Anđelinu majku: Pušten snimak razgovora u programu uživo, svi zanemeli: Vidimo se na SUDU

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 10:56

AU, KAKAV ŠOK - Bojana odlučila da TUŽI Anđelinu majku: Pušten snimak razgovora u programu uživo, svi zanemeli: "Vidimo se na SUDU"

Skadnal u Beloj kući!

U "Eliti" je sinoć prikazan snimak razgovora Anđele Šparavalo sa njenom majkom Aleksandrom i ocem Aleksandrom, i to je izazvalo opšti nemir u kući.

Naime, Anđela je ušla u emotivnu vezu sa Bojanom Pavlović, a njena porodica ne podržava njihov odnos.

- Nije mi baš tako prenela, ne intresuje me, neću puno ni komentarisati. Neka pričaju šta hoće, njena majka će biti tužena za onu klevetu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je izmišljala da sam alkoholičar, da sam vršila nasilje nad bivšim devojkama. Videćemo se sigurno na sudu što se tiče tih stvari. Meni je jasno zašto oni ovo pričaju, ja imam tu razumevanja, naš odnos zavisi od nas, ne znam kome tu nešto nije jasno. Uradila je katastrofalne stvari, da postoji neka istina, postoji. Nikada je nisam nagovarala da priča neke stvari, ona sama ustane i priča laži, pa priča istinu. Ja sam neko ko je govorio da se ne zeza sa tim stvarima - rekla je Bojana.

- Anđela ti je rekla da su njeni njoj stavili do znanja da će kada izađete da će da vide - rekla je voditeljka.

- Odmah sam skontala da je ona to razumela kako je htela, verujem da je bila sluđena i zbunjena. Niti ću ja da opravdavam njenu glavu, kada greši, greši... Imala je priliku da dokaže svima da govori istinu ono što je stvarno istina, nije to uradila, dozvolila je da njena majka vodi glavnu reč. Jeste naš život, to više nije moj problem. Odmah sam skontala da nešto nije dobro razumela, samim tim kada sam čula deo razgovora, znam da nije taj momak definitivno. Ja znam da su mnoge stvari istina i da mnoge nisu. Mene ne zanima to povezivanje sa Anđelom - rekla je Bojana.

- Je l' ti je normalno da vas dve posle ovoga pričate o bebi - pitala je voditeljka.

- Normalno da nije. To što pokušavaju da predstave da je Anđelo njen tip, to kod mene ne može da prođe. Njena majka pokušava da nametne njega, ali dečko nije njen tip. Meni je poenta toga što ona nije demantovala, rekla mi je ko je taj momak. Ja sam njoj i rekla da sve što kaže, sve će da bude da laže - rekla je Pavlovićeva.

- Je l' ti deluju da su roditelji iskreni - pitala je voditeljka. Nikada nisam razgovarala u tom kontekstu sa njom o porodici i detetu i tako dalje rekla sam joj danije u situaciji da me zeza.

Neću odgovoriti na to pitanje, rekla sam šta mislim o njenoj majci i njenom ponašanju. To mi je užasno što se priča da neko poredi sa mojom tragedijom što sam proživela...  Nikada nisam razgovarala u tom kontekstu sa njom o porodici i detetu i tako dalje rekla sam joj danije u situaciji da me zeza - rekla je Bojana.

- Ako si joj rekla otvoreno da nemate budućnost, ljudi se pitaju da li je moguće da ti gledaš ovo i da to nije vredno za budućnosti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.