AU, KAKAV BLAM! Džehva izmislila vezu sa popularnim košarkašem da bi sebi napravila MARKETING?

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 11:23

AU, KAKAV BLAM! Džehva izmislila vezu sa popularnim košarkašem da bi sebi napravila MARKETING?

"Ova priča je treća u nizu u kojoj se Džehva dovodi u vezu s košarkašima."

Bivša zadrugarka i pevačica Teodora Džehverović, našla se u centru sramotnog skandala, kada je navodno isplivalo da je izmislila vezu sa popularnim košarkašem Maticom Rebecom, da bi kako "Kurir" piše sebi napravila marketing pred nastup, a nakon izlaska pesme sa Albinom.

Teodora je navodno u tajnoj vezi, van pogledaj javnosti s apopularnim košarkašem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Pevačica navodno sve ovo radi kako bi sebi napravila besplatan marketing u cilju promovisanja nove pesme, što je već radila kad je izmislila svađu s koleginicom Mahrinom.

Ipak, tu se nije zaustavila, već je ovo bio slučaj i sa pričom koja se nedavno pojavila u javnosti da je trenutno u vezi sa slovenačkim košarkašem Maticom Rebecom.

Teodora je redovna na košarkaškim utakmicama, a nedavno se našla i na tribinama kada je Partizan igrao protiv Cedevita Olimpije, za koju igra i Rebec. Njih dvoje su navodno odnedavno u vezi i uživaju u ljubavi daleko od očiju javnosti.

Međutim, kako tvrdi izvor za "Kurir", ovde nema ni trunke istine i sve je plod Teodorine mašte. Kako se navodi, ona je vest o vezi izmislila kako bi sebi napravila marketing pred nastup na jednom muzičkom festivalu na kojem je pevala prethodnog vikenda, ali i pred izlazak duetske pesme sa Albinom koju, uprkos svemu, publika nije prihvatila na najbolji način.

Podsetimo, ova priča je treća u nizu u kojoj se Džehva dovodi u vezu s košarkašima. Najpre je povezivana s Lukom Vildozom, bivšim košarkašem Crvene zvezde, a onda i s Matijasom Lesorom, bivšim igračem Partizana, koji od pre nekoliko dana igraju zajedno u istom klubu, grčkom Panatinaikosu.

Podsetimo, majka Teodore Džehverović je Gordana Džehverović, koju smo mogli da gledamo tokom učešća u Zadruzi sa svojom ćerkom. Mama Goca je sada u narednim sezonama zadužena za higijenu Bele kuće, te je možemo gledati jednom nedeljno kako "čita bukvicu" zadrugarima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.