AU, I ON ULAZI U ZADRUGU! Svima glasno poručio: Anđela Đuričić je ponos Crne Gore

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 17:03

AU, I ON ULAZI U ZADRUGU! Svima glasno poručio: "Anđela Đuričić je ponos Crne Gore"

On zna da bude gas, čak i u sredovečnim godinama.

U karantinu se pojavio još jedan učesnik.

Miki Mileusnić stigao je u "Elitu" po preporuci Mladena Radulovića, nekadašnjeg rijaliti učesnika i bivšeg dečka Anabele Atijas.

Novi učesnik spreman je na sve u rijalitiju osim na s*ks jer ima ćerku od 20 godina.

Kako je on iz Crne Gore odakle je i Anđela, Miki je rekao o svojoj zemljakinji da je ona ponos njihove zemlje i da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tamo svi cene i poštuju. Od Miljane Kulić će bežati gde ga noge nose ako krene da mu se nabacuje.

Na pitanje da li može da se desi da se pobije sa nekim, Mileusnić je izjavio da će on biti jedan od onih koji će pokazati da tetovaze, kajle i mišići ne znače da si nasilnik i kriminalac kao i da kravata ne znači da si gospodin.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.