AU, HIT! Vidite šta je Lazić uradio dok je Luna pričala o svom PEVANJU! Mreže GORE, Darko, GOTOV SI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 10:51

AU, HIT! Vidite šta je Lazić uradio dok je Luna pričala o svom PEVANJU! Mreže GORE, Darko, GOTOV SI (VIDEO)

Scena za nevericu!

U sinoćnjem izdanju emisije "Amidži šou", u kojoj su, između ostalih, gostovali i pevač Darko Lazić i rijaliti zvezda Luna Đogani, odigrala se zanimljiva scena.

U trenutku kada je voditelj Ognjen Amidžić upitao Lunu o nastavku njene muzičke karijere, koju je otpočela nakon pobede u "Zadruzi 2", Darko Lazić počeo je da se smeje!

Mnogi gledaoci smatraju da se Darko smejao baš zbog Lune i pitanja o njenom pevanju, što se može >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaključiti iz brojnih komentara na Jutjubu - a da li je stvarno tako, ili je ovo bila slučajnost, verovatno nikada sa sigurnošću nećemo moći da tvrdimo! Kako god, neki su upozorili Darka da mu Lunini fanovi ovo neće oprostiti!

- E moj Lazicu sada si gotov! Kada ti se nakače Lunine bakice, desni točak je sada tvoj, pošto levi mami pripada, vidim Lazić umire od smeha na pitanje Ogija za Luninu muzičku karijeru! A ovaj outfit, šminka, treba hapsiti ko god da je ovo uradio!? Lunči pozitiva kao uvek, pršti iz nje život nema šta! - glasi status korisnika Instagrama, koji je podelio ovaj insert iz emisije. Pogledajte:

E moj Lazicu sada si gotov😂⌚kada ti se nakace Lunine bakice desni tocak je sada tvoj, posto levi mami pripada 💅vidim Lazic umire od smeha na pitanje Ogija za Luninu muzicku karijeru👀👀 A ovaj outfit, sminka treba hapsiti ko god da je ovo uradio!!!!???? Lunci pozitiva kao uvjek, prsti iz nje zivot nema sta!!! #rijalitizadruga #zadruga #lunadjoganizadruga #lunadjogani

@ samovasposmatram157 је поделио/ла објаву дана 7. Јул 2020. у 11:08 PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ŠTA TO URADI?! SAD SI GOTOV LAZIĆU" Luna Đogani pričala o pevanju, a o Darkovoj reakciji BRUJE DRUŠTVENE MREŽE

Izvor: Blic, 08.Jul.2020

Pevač Darko Lazić je sinoć tokom gostovanja u emisiji "Amidži žou" svojom reakcijom izazvao bes fanova Lune Đogani.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.