AU, BATICE! ISPLIVAO VIDEO SA NJIM - SVE JE JAVNO! Brendon LEŽI I SNIMA kako mu NAULJENIM RUKAMA masira OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 21:08

AU, BATICE! ISPLIVAO VIDEO SA NJIM - SVE JE JAVNO! Brendon LEŽI I SNIMA kako mu NAULJENIM RUKAMA masira OVO

Instagram izgoreo!

Branislav Radonić Brendon, rijaliti učesnik, oduvek je poznat po kontroverzama i oblačenju kao žensko, ali i mnogim provokacijama tokom učešća u rijaliti programima, što ga je dovelo do toga da bude jedan od najtraženijih rijaliti učesnika na našim prostorima.

Brendon je rekao da je rijaliti "Zadruga 4" ujedno i njegov poslednji rijaliti, ali ga mnogi očekuju i u sledećim sezonama.

Pored toga, Branislava su dosta puta dovodili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u homos*ksualne odnose sa muškarcima tokom učešća, pa je tako njegov odnos sa Nikolom Orozovićem bio na meti osude, ali i podrške gej populacije iako Brendon tvrdi da su bili najbolji prijatelji. Takođe se poljubio i sa Borom Santanom, što možete pogledati ispod teksta:

Vodeći se ovim pričama, danas je Brendon, u svom stilu, objavio video gde ga kod kuće masira maser, a on je snimao njegovo nauljeno telo samo u peškiru:

I dok su pljuštali komentari "Au, batice", "dobar, maser", "pa ti znaš baš da uživaš", mnogi su čak i ovaj video okarakterisali kao sraman, s obzirom da Radonić snima samo u peškiru, što i nije tako čudno, budući da obično tako i biva na masaži, a Brendon je imao i golišavijih videa u "Zadruzi", kada je, podsetimo, trčao skroz nag kroz kuću, pa ovaj video,, složićete se, nije ništa neočekivano od njega.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.