ASMIN JE ČEKAO U ŠIMANOVCIMA?! Nakon Stanijinog dolaska u Elitu izneti šok detalji - Sada mora da se pere!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 03:17

ASMIN JE ČEKAO U ŠIMANOVCIMA?! Nakon Stanijinog dolaska u "Elitu" izneti šok detalji - Sada mora da se pere!

Osuo žestoki rafal!

Voditelj Darko Tanasijević obavio je razgovor sa Markom Đedovićem u "Šiša baru" o situacijama koje tresu Belu kuću.

- Šta je tebi hajlajt ove sedmice - pitao je Darko.

- Jao, pokojni verenik. Meni je prezanimljiva tema, pokojnik vaskrsli mi je top tema. Desi se da te je sramota od nekog ljubavnog izbora, je**ga. Ovo mi nije nešto diskreditovalo nju. To što je Ana htela, nije popilo vodu. To što je žvala htela nekome >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da naudi, neće je nešto u poslednje vreme. Ima sigurno veze čim mi je preko telefona rekla da je njen drug, ima i snimak tog razgovora... Zanimljivo mi da je ta Emili, doktorka, lepa i učena. Negde su sve njegove devojke bile istog šablona. Ja sam tu negde uvezao žvalavu, ona je unesrećena, postoji mogućnost da se ona dopisivala sve vreme i da su iz toga nekog dopisivanja, on joj se tu našao, pa kada je ušla da bih prešaltala priču sa sebe, bacila na Milenu. I on ima tu neku kumu, ovde lažna kuma. Tako da, imam neku ideju da je Ana s njim nešto imala, pa je prešaltao na ovu budalu koja je pala na to. Milena nenormalna, 10 dana posle njenog ulaska, joj piše i sve to, malo mi smrducka na žvalavu - rekao je Đedović.

- Što bi Ana već u startu uoči svog ulaska nameštala Milenu i kovala plan, kada su tada bile super - pitao je Darko.

- Što su je snimali?! Predostrožnosti radi. Dokazi protiv nekoga se skupljaju dok si dobar s njim. To je neka podmetačina, sada da li je od strane Ane ili od strane Anine podrške, pošto su je sve vreme snimili, što joj ne bi i poturili. Više bi me intresovalo šta je Milena radila kroz druženje sa Anom Ćurčić što ne treba - rekao je Marko.

- Kakva ti je Aneli posle suočavanja sa Stanijom - pitao je Darko.

- Stanijine namere su mi jasne kao dan. Nije ova ni glupa ni naivna, veruj ti meni. Ova je preprana kroz devet voda, ali u ovoj situaciji nije kriva. Drago mi je što nije bila mutava sa Stanijom, jedina stvar koju sam joj zamerio što je nakon priče nije bućnula u jezero. Šanse nema da bi se izvukla - rekao je Đedović.

- Ispalo je da se Aneli pravda njoj, koliko je imala često odnose, gde je kupovala prstenje - rekao je Darko.

- E zbog toga ti kažem, ako bih izdržao... Apsolutno je nenormalno da se ti pravdaš nekome ko je s tvojim mužem kako znaš koliko on ima novca?! Ne može da bude opasna čim je alibaba je*e na kredit. Aneli je uj**ala žestoko nju kada je ušla ovde, sada mora da se pere, kada je prebrojala koliko je potrošio, od te silne ljubavi je stigla i novac da prebroji, došla je ovde ne bi li se oprala... Ja mislim da je čekao na pumpi u Šimanovcima i da su izašli odavde i nasmejali se ovoj što je pričala. To ti je kao da tata vodi dnevnik menstruacija ćerki. To su devijantne ličnosti, zamisli majku koju intresuje gde joj ga sin stavio. To su poslednji trzaji želje za pranjem, verujem da je sramota što je roka Alibaba, jer su verovatno došli do njegovih slika - rekao je Marko.

- Kako ti deluju Janjuš i Aneli - pitao je voditelj.

- Došla je kod mene posle žurke, rekla da se zaljubila, ne zna šta da radi. Aneli ne zna Janjuša i onda ne zna da on kroz ironiju i sarkazam govori istinu, a kada ga pitaš, kaže ti: "Glup si, nisi provalio da sam sarkastičan". Janjuš je sve to isto radio u "Zadruzi 3" - rekao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.