ARENA U TRANSU: Miligram napravio ludu žurku za 15.000 ljudi! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Nov.2014, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ARENA U TRANSU: Miligram napravio ludu žurku za 15.000 ljudi! (FOTO)

Mnogobrojni poznati prisustvovali su trosatnom spektaklu, među kojima Emina Jahović, Anastasija i Veljko Ražnatović, Veselin Jevrosimović, Marina Tucaković, Marina Visković...

Poznati kompozitor Aleksandar Milić Mili i njegov bend “Miligram” su sinoć održali sjajan koncert pred oko 15.000 ljudi u “Kombank areni” koji su ih na kraju trosatne svirke ispratili višeminutnim ovacijama!

Iako je Milijeva velika prijteljica Ceca Ražnatović >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << imala nastup u Cirihu, koncert su ispratila njena deca Anastasija Ražnatović, koja je blistala u zelenoj mini-haljini…

Foto: Telegraf

.. i mladi Veljko, koji nije bio raspoložen za slikanje, pa je samo projurio pored novinara.

Foto: Telegraf

Koncert je iz lože pratila i Emina Jahović, koja je produžila boravak u Beogradu samo zbog ovog spektakla.

Foto: Telegraf

Nešto kasnije, pridružile su joj se Marina Tucaković…

Foto: Telegraf

… i Marina Visković.

Foto: Telegraf

Nastup je počeo numerom “Libero” Željka Joksimovića, a već posle prvih taktova je bilo jasno da publiku očekuje koncert za pamćenje.

- Dobro veče Beograde! Ima snova koji se sanjaju, ima onih koji se ostvare, a ovo večeras je naš san. Vi ste večeras pisali ovu bajku – uzviknuo je Mili kojeg su fanovi pozdravili ovacijama.

Foto: Telegraf

Energična žurka u “Areni” se nastavila pesmom “Loša” Dženana Lončarevića i hitom “Anđeo” a publika je igrala i skakala dok su Mili, Alen i ostatak ekipe na bini davali sve od sebe.

Foto: Telegraf

I onako sjajna atmosfera postajala je još bolja uz pesmu “Lege, lege”, a onda je Mili nešto najavio.

- Sada ćemo izvesti omiljenu pesmu moje omiljene pevačice – rekao je kompozitor i zastvirao Cecin “Zabranjeni grad”, a opšta ludnica nastaje u “Jorgovane” i “Vrati mi se nesrećo” koje svi pevaju iz petnih žila.

Foto: Telegraf

Haos se nastavlja uz “Đurđevdan” i “Ludi petak”, a dok je hala bila u pravom transu, Mili nije mogao da sakrije emocije i publici je poručio:

- Ono što ste vi nama pružili, to je nešto o čemu smo mi sanjali. Ja umem s rečima, tekstopisac sam, ali za ovo nemam reči. To je ljubav! – rekao je Mili, a Arena je skandirala njegovo ime.

Zatim je usledila numera koja je nekima izazvala suze.

- Ovu pesmu smo posvetili sedmom članu naše ekipe koji nas je napustio u jednoj saobraćajnoj nesreći – rekao je Mili, a Alen je otpevao “Sviraj brate”.

Foto: Telegraf

Usledio je “Beograd noću”, a publika je pala u trans.

Za kraj, Mili i drugovi na bis pevaju “Ništa” i “Vrati mi se nesrećo” a “Arena” se ori od horskog pevanja publike…

Podršku bendu pružile su i supruge Milija i Alena Ademovića, dok je Veselin Jevrosimović uživao u spektaklu.

Foto: Telegraf

(A. Č.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.