ANU ČEKA PAKAO KADA IZAĐE IZ ZADRUGE - ostvaruje se njen najveći strah: Život joj se menja iz korena

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 10:54

ANU ČEKA PAKAO KADA IZAĐE IZ "ZADRUGE" - ostvaruje se njen najveći strah: Život joj se menja iz korena

Baš tužno.

Ana Ćurčić i Zorica Marković su se našle na svom poznatom mestu a to je pod klozeta, gde su razgovarale o različitim temama. Ipak, najpotresniji je bio trenutak kada je Ana odlučila da podeli sa Zoricom svoje nedomice i strahove vezane za sopstvenu budućnost.

- Malo me je strah kad izađem i onda treba da se suočim sa samoćom i porodicom. Kreće moje nesputan život. Sve mi se menja iz korena - rekla je Ana.

- Što je dobro. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja sam prodala kuću i sve sam promenila. Ništa od starog života osim albuma nije ostalo - rekla je Zorica.

- Ja ni album. Volela bih da se ni ne vraćam u taj stan - rekla je Ana.

- Veruj mi podsećaće te. Kad budeš svoj novi stan opremala, lagano. Od najmanje sitnice, pa ga lepo skockaš - rekla je Zorica.

Detaljnije u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.