ANOMALIJA: Gledamo je 24 sata, a nismo videli NEDOSTATAK na Tanji - genetski ga prenela na ćerku

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 08:41

ANOMALIJA: Gledamo je 24 sata, a nismo videli NEDOSTATAK na Tanji - genetski ga prenela na ćerku

Na talu nema ovo!

Tatjana Radovanović domaćoj javnosti je poznata po nekoliko stvari. Prvo su je svi upoznali kao sestru Nenada Marinkovića Gastoza, a zatim uspela je da dobije status najokrutnije rijaliti-ljubavnice.

Udata Tanja je ušla u ljubavnu vezu sa Darijom Šogorovićem, a zakonitog supruga i decu stavila je u drugi plan. Međutim, ljubavnik već odavno nije u rijalitiju, a ova takmičarka "Parova" dobila je drugu šansu kod gnevne publike, a verovatno i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod svojih bližnjih.

Tatjana je tokom prethodne noći uživala u cigaretama i kafi sa Goranom Mančić i tom prilikom pričala je o svojoj deci i mužu.

Tatjana je govorila o tome kako su njene kćerke lepe i da ne liče na nju.

- Kad ih vidiš, možda bi rekao da Marta liči na mene, na prvi pogled, e kad bi sedeo malo duže, rekao bi, ovo dete lepše od tebe. Jer ja sam nekada bila lepa - šaljivo je konstatovala takmičarka "Parova", pa dodala:

- Ali pazi ti kad Dunja ima Borkovo uvo, a Marta ima moje. Isto nema hrskavicu - istakavši po prvi put da ima anomaliju za koju niko nije znao, te nastavila:

- Nos imaju na mene i jedna i druga, prćast - zaključila je na kraju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.