ANITA OTKRILA PRAVI RAZLOG ULASKA U BRAK SA MATOROM! Priznala šta radi ZBOG MAJKE i dobrog odnosa sa njom

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 10:28

ANITA OTKRILA PRAVI RAZLOG ULASKA U BRAK SA MATOROM! Priznala šta radi ZBOG MAJKE i dobrog odnosa sa njom

Odgovorila Lepom Mići na prozivke!

Venčanje Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović jedna je od glavnih tema na svim portalima i na društvenim mrežama,a bilo je jedna od tema u emisiji "Narod pita" sinoć.

Njih dve su se venčale na Svetom Stefanu u utorak, a o ovome su pričali bivši zadrugari Jelena Golubović i Lepi Mića.

- Pročitao sam rečenicu Matorinog ćaleta: "Nisam znao da mi se ćerka ženi". Anita je ušla u "Zadrugu" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao devojka koja ima dete od dve godine, otac tog deteta ne živi sa njom već sa majkom čiji muž isto ne živi sa njima. Ulazi u neke veze sa Markom, voli, ne voli, samo se*s sa Zolom, pa odjednom strašna emocija prema Matoroj. Ona da je izašla ne bi imala gde. Njena majka je posudila hiljadu evra da bi je ispoštovala za rođendan, mora da ide u Nemačku da vrati te pare i to je tako. Njoj je Matora Narodna banka. Odlično znam kako je ona meni prezentovala emociju prema Marku. Ne zaboravimo da je Sanja imala brak, pa se posle saznalo da je sve lažirano. Znam da je Matora imala toliko emocija, ali je njena najveća i neprežaljena ljubav Sanja i kako sad uđe u brak sa osobom sa kojom nije bila u vezi 40 dana - rekao je Mića.

Odmah nakon ove njegove izjave oglasila se i Anita, pa otkrila pravi razlog njene odluke da stane na ludi kamen sa Matorom.

- To nije tačno. Ušla sam, naravno, majci da pomognem... Pomoći ću joj kako god, Jovana nema veze s tim. Majka je presrećna zbog nas, čestitala nam je, rekla je da je sve bilo kao iz bajke. Nikad u boljim odnosima nisam sa njom, sve što je Mića rekao - nije u pravu - rekla je Anita za Pink.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.